Voucher cadou - Initiere in calarie

Home Pachete tematice

Voucher cadou – Initiere in calarie

Ofera-le celor dragi un cadou inedit: un voucher pentru initiere in calarie 

La Potcoava facem initiere in echitatie si ne adresam celor aflati la inceput de drum in ale echitatiei.

Astfel, daca ai un prieten sau un membru al familiei (adult sau copil) caruia crezi ca i-ar face placere sa invete sa calareasca, avem o propunere inedita pentru tine: achizitioneaza voucherul de “Initiere calare de o zi” si ofera-l cadou cu o ocazie speciala (la aniversari, de Craciun, de Valentine’s Day, de 1 sau 8 martie, de Paste, de 1 Iunie, de Sf. Maria, etc).

Un voucher este valabil pentru o persoana si include:

  • 2 ore de lucru efectiv cu unul din caii nostri din rasa Haflinger (cunoastere harnasament, incalecare, timp calare, descalecare) dintre care jumatate din timp este petrecut in manej si jumatate in afara manejului
  • antrenor calificat pentru a tine lectii de echitatie
  • pranz (servire tip bufet)

Tarif: 425 lei/persoana

Valabilitate voucher: 6 luni din momentul emiterii (cu exceptia sarbatorilor legale), numai cu confirmare prealabila, in scris pe email contact@potcoava.ro, cu cel putin 7 zile inainte de sosire.

Detalii legate de achizitionarea voucherelor gasesti mai jos.

Cum poti achizitiona voucherul:

  • Trimite-ne un email pe adresa contact@potcoava.ro si spune-ne ca doresti sa achizitionezi voucherul si numele si prenumele persoanei care va primi cadoul tau.
  • Noi iti vom emite factura iar de indata ce confirmam plata cu tine vom emite voucherul si ti-l trimitem pe email.
  • Voucherul va include un cod unic format din cifre si litere pe care persoana care il va folosi trebuie sa ni-l comunice pe de o parte in momentul in care se programeaza pentru lectiile calare si pe de alta parte trebuie sa il arate personalului de la Receptie in ziua in care vine la lectiile calare.
  • Voucherul poate fi printat sau poate fi folosit in format electronic, important este ca persoana care il utilizeaza sa il aiba asupra sa in ziua cand ajunge la noi pentru lectiile calare
  • Voucherul poate fi folosit o singura data, cele 2 ore de echitatie fiind consecutive si realizandu-se in aceeasi zi

Nota: In cazul in care doresti sa achizitionezi mai multe vouchere (un voucher este valabil pentru o singura persoana) te rugam sa ne spui de la inceput.

Important: Voucherul se poate utiliza numai in limita locurilor disponibile si cu programare scrisa pe email contact@potcoava.ro. Programarea trebuie facuta cu cel putin 7 zile inainte de ziua in care persoana respectiva doreste sa foloseasca voucherul si aceasta trebuie sa fie confirmata de catre una din persoanele autorizate din cadrul centrului de echitatie Potcoava Mountain Hideaway. In masura in care se doreste programarea pentru ziua de sambata voucherul este valabil numai daca este insotit de o rezervare de cazare cu mese in acel weekend. In momentul programarii trebuie sa ne spui codul unic de pe voucher.

Pentru rezervari si alte informatii te rugam sa ne contactezi pe email contact@potcoava.ro sau la telefon 0741 600 900.

Call Now Button