Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Politica de rezervare

Home

Politica de rezervare

Politica de rezervare, anulare, check in si check out

Rezervari
Sejururile la Potcoava pot fi rezervate doar ca pachet de cazare si mese complete pentru minim 2 nopți.

Pentru a evita posibile confuzii, rezervările se pot face doar in scris, prin email la contact@potcoava.ro.
In urma solicitării, veți primi o confirmare scrisa si mai multe detalii despre servicii, mese, activități, tarife si ruta cea mai potrivita către Potcoava. Orice informații sau detalii oferite sau cerute telefonic nu pot constitui un subiect de modificare a condițiilor rezervării scrise.

Pentru confirmarea și securizarea rezervării, va fi necesar sa achitați un avans de 50% din valoarea pachetului in cel mult 48 de ore de la confirmarea disponibilității si primirea facturii proforme. Diferența de 50% din valoarea pachetului se poate achita împreună cu orice alt serviciu sau produs neacoperit de pachet la finalul sejurului la Potcoava.

Se consideră rezervare garantată doar rezervarea pentru care Potcoava a încasat avansul menționat mai sus.
Avansul se poate achita numerar, prin virament sau cu orice fel de tichete de vacanta valabile.

Rezervare prin agenție de turism
In situația rezervărilor făcute prin intermediul agențiilor de turism in numele persoanelor fizice, plata serviciilor se va face integral pana la momentul check-in.

Anulări

Pentru anularea rezervării cu mai mult de 7 zile lucrătoare înainte de check-in, avansul va fi rambursat, scăzând comisioanele de transfer bancar.
In situația in care veți anula rezervarea cu mai puțin de 7 zile lucrătoare înainte de check-in, avansul este nerambursabil.

Excepție fac pachetele de servicii speciale de tip Paste, 1 Mai, Crăciun, An Nou etc, anunțate pe site la secțiunea Oferte/pachete tematice, care au condiții speciale de anulare aplicabile, menționate in descrierea pachetelor.

Avansul nu este rambursabil in caz de no-show sau check-out înainte de data anunțată inițial a sejurului. Dacă intenționați să ajungeți la Potcoava după prima noapte rezervată a sejurului este necesar să ne anunțați cu 7 zile lucrătoare înainte de check-in pentru a evita anularea acesteia sau nerambursarea avansului.

Modificarea datelor de rezervare (data check-in sau check-out) se va face in limita camerelor disponibile. Si in acest caz se aplică termenul de 7 zile lucrătoare până la data de început a sejurului. Dacă modificarea datelor este posibilă, dar solicitarea de modificare se transmite cu mai puțin de 7 zile lucrătoare înainte de check-in, avansul plătit inițial nu va fi rambursat, iar solicitarea dumneavoastră va fi considerată o noua solicitare de rezervare, căreia i se vor aplica termenii descriși la începutul acestei politici.

Cazarea Oaspeților
La Potcoava găsiți 5 camere duble si 8 camere „family”, fiecare cu baie proprie si balcon.
In cele 5 camere duble veți găsi un pat matrimonial de 180 X 200 cm si un fotoliu extensibil de 90 X 200 cm.
In camerele „family” veți găsi pe lângă patul matrimonial de 180 X 200 cm si un pat supraetajat in care pot sa doarma 2 copii.

Preluare camera (check-in): începând cu ora 15:00
Eliberare camera (check-out): pana la ora 11:00

Chiar daca preluarea camerelor se poate face de abia începând cu ora 15:00, sunteți bineveniți începând cu orele dimineții pentru a va bucura de priveliște si activități.
De asemenea suntem bucuroși sa rămâneți la noi si după predarea camerei.
Orele de preluare si predare a camerei au legătură strict cu programul de întreținere si ne ajută să vă oferim o experiență plăcută legată de ordine si curățenie.

Programul de recepție este intre 09:00 si 22:00. Pentru sosirile după ora 22:00 va rugam sa ne anunțați din timp si ne vom strădui sa găsim cea mai potrivita soluție.

Curațenie
Așternuturile si prosoapele se vor schimba gratuit după trei nopți de cazare si contra cost oricât de des considerați necesar.
Facem curat in camere in fiecare zi.

Pentru a păstra curățenia in spatiile interioare am decis ca cel mai potrivit este sa folosim încălțăminte de interior. Astfel va rugam sa va aduceți papuci/încălțăminte de interior sau sa acceptați papucii pe care ii punem noi la dispoziție. Suntem in mijlocul naturii, înconjurați de pădure si in perioadele ploioase este imposibil sa ne întoarcem la interior cu încălțămintea curata.

Confortul Termic
In perioada rece, de obicei septembrie – mai, facem focul pentru a va asigura confortul termic in incinta clădirii. Pentru a fi siguri ca temperatura din camera este potrivita cu nevoile dumneavoastră va revine sarcina sa reglați temperatura cu ajutorul robinetelor cu termostat montate pe calorifere.

Filme & TV
Este important de menționat ca in niciuna din camerele de la Potcoava nu veți găsi televizoare. Noi credem ca priveliștea de la fereastra, impreună cu sunetele pădurii vor constitui un substitut excelent pentru emisiunile TV.
In zona de zi veți găsi singurul televizor unde pot fi urmărite emisiunile TV.
Veți găsi o colecție de filme artistice si de animație ce pot fi urmărite folosind echipamentul TV aflat in zona de zi.

Muzică

In incinta Potcoava genul de muzica, volumul si locul in care se poate asculta muzica este stabilit de către personalul Potcoava. Nu este permis difuzarea niciunui gen de muzica fără acordul expres al personalului Potcoava si al tuturor oaspeților prezenți in acel moment pe proprietate.

Excepție o constituie rezervarea in exclusivitate a proprietății.

Tarife Standard
Tarifele prezentate pe orice mediu on-line sunt cu titlu de exemplu.
Pentru confirmarea tarifului vă rugăm să transmiteți e-mail la adresa contact@potcoava.ro.
Tarifele standard diferă în funcție de perioadă și de tipul de cameră pentru care optați. Tarifele standard nu sunt valabile în perioada sărbătorilor legale precum și a ofertelor speciale. Conducerea Potcoava poate modifica perioadele ofertelor speciale fără a se face notificări în prealabil.

Facturare si Modalitati de plata
Facturarea tuturor serviciilor se face la recepție in momentul eliberării camerei, conform datelor de facturare primite in scris la momentul rezervării.

Pentru orice modificări necesare in procesul de facturare (plata efectuata in numele altei persoane, plata efectuata pe grup si facturare individuala, plata efectuata de persoana fizica si facturare către persoana juridica, etc) este obligatoriu sa anunțați recepția la check-in.

In situația in care nu ați anunțat aceste modificări la check-in, facturarea se va face strict conform datelor din factura proforma in baza căreia ați achitat avansul.

Facturile eronate se pot storna in maxim 24 ore, in caz contrar aceasta operațiune nu se mai poate efectua. Semnarea facturii si a bonului de card pentru tranzacțiile efectuate de client la recepția Potcoava este obligatorie.

Modalități de plata: numerar (lei), card sau vouchere (tichete) de vacanta, transfer bancar (plata se face înaintea cazării).

Oaspeti cazati suplimentar, politica de cazare copii 
Pentru cazarea oaspeților suplimentari (adulți) și a copiilor în aceeași cameră cu părinții, se percep tarifele suplimentare din tabelul de mai jos. Pentru alte situații în afara celor din tabel vom discuta punctual la momentul rezervării.
Tarifele suplimentare din tabel sunt exprimate in lei.

Camera dubla

Camera Family

Capacitate cazare

2

2

Al treilea oaspete adult

50

X

Copil <14 ani în pat cu părinții

0

0

Copil <14 ani pat separat

20

20

Doi copii <14 ani împreună cu părinții

40

40

Trei copii împreună cu părinții

x

60

Spa
Accesul la zona de SPA (sauna, jacuzzi, salina, masaj) se face pe baza unei programări la recepție. In baza acestei programări veți primi de la recepție papuci si halat.

Bar
Consumul de la bar se poate achita la momentul comenzii sau poate fi trecut in contul camerei pe baza bonului de comanda semnat.

Restaurant
Oaspeții nu au acces la bucătărie, mesele sunt servite în restaurant.
La Potcoava pregătim un meniu al zilei pe care ne străduim sa îl adaptam la cerințele oaspeților.
Mâncarea este in principal tradițional românească specifica perioadei in care ne vizitați si încercăm sa gătim fără grăsimi si prăjeli.
Daca aveți cerințe specifice legate de mâncare (preferințe, diferite regimuri alimentare, alergii) va rugam sa ne spuneți la momentul rezervării.

Micul dejun se servește începând cu ora 8:30
Prânzul se servește începând cu ora 13:30
Cina se servește începând cu ora 19:30
Aceste ore pot fi ajustate, la cerere, pentru a lua in calcul programul dumneavoastră cu condiția sa nu afecteze programul celorlalți oaspeți. Este necesar sa ne anunțați la momentul rezervării.

In situația in care va este foame intre orele de masa, încurajam oaspeții sa solicite la bucătărie gustări cu preparatele preferate.

Toate mesele sunt servite tip bufet „all you can eat” si conțin mai multe feluri de mâncare, atât omnivore cat si vegetariene. Pâinea este făcută de noi in fiecare zi, apa si fructele sunt la discreție pe tot parcursul zilei.

Copiii pana in 4 ani nu plătesc masa (daca consuma din meniul zilei, comenzile suplimentare vor fi tarifate conform listei de preturi), copiii cu vârste intre 4 si 14 ani vor plăti 50% din tarifele de masa, iar după 14 ani vor plăti tariful de masa integral.

Important: 

  • in incinta Potcoava nu este permis accesul cu băuturi sau alte produse alimentare achiziționate din exterior. Excepție fac alimentele pentru copii sau diferite regimuri alimentare
  • nu va putem servi „a la carte”

Foisor
Spațiu rustic aflat în aer liber, dotat cu grătar, afumătoare, cuptor și proțap, poate fi folosit cu rezervare prealabila la recepție, doar in situatia rezervarii in exclusivitate a intregii proprietati. Alimentele ce vor fi pregătite in aceste spațiu vor fi puse la dispoziție de către bucătăria Potcoava la tarifele si in condițiile stabilite la momentul rezervării.

Locul de joaca pentru copii
Acest spațiu este destinat in exclusivitate copiilor, adulților nu le este permis sa folosească niciunul dintre echipamentele situate in acest spațiu.
Accesul copiilor la locul de joaca este permis de la răsăritul soarelui pana la apus, doar sub supravegherea părinților.

Echitatie
In incinta centrului nostru de echitație aveți posibilitatea sa va inițiați in echitație (adulți si copii) si sa practicați cunoștințele acumulate in timpul plimbărilor calare prin pădurile din jurul nostru.

Puteți alege unul din cele trei pachete de echitație:

  • Descoperă: are o durata aproximativă de 60 de minute, din care 45 – 50 de minute le veți petrece efectiv in șaua calului. Este disponibil pentru oaspeți cu vârsta cuprinsa intre 3 si 60 de ani, care nu pot conduce calul autonom, dar își doresc o plimbare pe drumurile dimprejurul Potcoava. Include un însoțitor la sol pentru fiecare 2 cai.
  • Învață: are o durata aproximativa de 60 de minute, din care 45 – 50 de minute le veți petrece efectiv in șaua calului. Este disponibil pentru oaspeți cu vârstă cuprinsa intre 6 si 60 de ani, care își doresc sa se inițieze in echitație. Se desfășoară in manej, maxim 6 călăreți concomitent, sub coordonarea unui monitor de echitație.
  • Experimentează: are o durata minima aproximativa de 60 de minute, din care 45 – 50 de minute le veți petrece efectiv in șaua calului. Este disponibil pentru oaspeți cu vârstă cuprinsa intre 8 si 60 de ani, care pot conduce calul autonom si își doresc o plimbare prin pădurile din jurul Potcoava sau către munții Leaota. Include un ghid calare pentru maxim 6 călăreți.

Tarifele pentru aceste pachete sunt afișate la Recepție.
Tot la Recepție se face programarea pentru pachetul de echitație ales, in funcție de disponibilitatea din acel moment.
Înainte de a ajunge in zona manejului pentru a începe sesiunea de echitație fiecare călăreț va citi si semna formularul prin care confirma ca a înțeles si acceptat riscurile inerente acestei activități.
Monitorul de echitație va fi cel care va evalua si decide daca pachetul de echitație ales este potrivit cu nivelul de experiență al fiecărui călăreț.

Pentru siguranța dumneavoastră, accesul la grajduri si in preajma cailor si poneilor se poate face doar împreună cu un membru din echipa Potcoava.

Animale de companie
Nu este permis accesul cu animale de companie in incinta Potcoava.

Comportament
Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Potcoava sau deranjează alți clienți.

În incinta Potcoava nu este permis consumul de băuturi și alimente achiziționate din exterior. De asemenea este interzis excesul de băuturi, muzica la volum ridicat atât în interior cât și în exterior, sau la ore la care pot deranja ceilalți oaspeți cazați.
Este interzisă aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de țigări, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere.
De asemenea, este interzis aprinsul focurilor de orice natură. Excepție o face focul de tabără aprins si supravegheat de personalul Potcoava.

Fumatul
Nu este permis fumatul in nici unul din spatiile interioare (camere, balcoane, living, restaurant, SPA). Veți găsi câteva zone amenajate pentru fumători afara: la intrare, pe terasele din zona de living si pe terasa restaurantului.
Fumatul nu este permis de asemenea in incinta locului de joaca pentru copii, in interiorul grajdului, in zonele de lucru cu caii si in spatiile unde este depozitat fanul pentru cai.
Va recomandam de asemenea sa nu fumați in preajma copiilor.
Regulile privind fumatul nu sunt menite sa restricționeze plăcerea fumătorilor, ci au rolul de a preveni potențiale situații periculoase si de a proteja sănătatea nefumătorilor si copiilor.

Spatiul de parcare
In incinta Potcoava veți găsi 24 de locuri de parcare. Parcarea se face pe propria răspundere in limita locurilor disponibile. Pentru parcare nu se face rezervare. Deși luăm toate măsurile de precauție, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafața proprietății noastre.

Siguranta obiectelor personale
In situația in care ați uitat obiecte personale in incinta Potcoava va rugam sa ne anunțați in cel mai scurt timp si ne vom strădui sa le găsim si sa le primiți prin curier sau alta modalitate aleasa de dumneavoastră. Restituirea se va face pe cheltuiala dumneavoastră.
Nu ne asumam nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta proprietății.

Detalii traseu catre Potcoava
Indiferent din ce direcție veți veni este important sa știți ca accesul către noi se face doar prin satul Brebu, județ Dâmbovița. Astfel, daca folosiți o aplicație de navigație, este vital sa stabiliți ca punct de trecere Sat Brebu, Județ Dâmbovița.
Va scriu acest lucru pentru ca pe toate hărțile publice apare un drum județean asfaltat 712A care pare ca ajunge la noi si, din păcate, acest drum nu este nici asfaltat, nici nu ajunge la noi.
Traseul corect către Potcoava este asfaltat pana la poarta noastră si poate fi parcurs cu orice tip de autovehicul.

Modificari ale politicii de rezervare si anulare 
Politica Potcoava poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil.
Pentru ofertele speciale, Termenii și Condițiile pot fi modificate după caz. Termenii prezentați în oferte anulează după caz termenii și condițiile mai sus menționați.

Prin solicitarea de rezervare va asumați responsabilitatea de a respecta regulile de comportament pe proprietatea Potcoava, așa cum sunt ele descrise mai sus si in comunicările prin email primite cu ocazia rezervării.

În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, Potcoava își rezervă dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acesteia.

Datele societatii noastre

SC Pensiunea Potcoava SRL
Registrul Comertului: J15/119/2011
Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO28060142
Sediu social: Str. Culcer Mihai Strambeanu nr.122, sat Pitaru, judet Dambovita
Adresa de corespondenta (adresa centrului de echitatie): Punct Palanga Chiciura, sat Runcu, comuna Runcu, Judet Dambovita

Certificat de clasificare nr. 29060/23.11.2015

Modalitati de plata: numerar, card sau vouchere (tichete) de vacanta.

Avansul se poate achita prin virament sau tichete de vacanta.

Call Now Button