Home

Pachete initiere si excursii calare

Pachete initiere si excursii calare

La Potcoava ai de unde alege cand vine vorba de programe de calarie

Avem 3 tipuri de programe dedicate din care poti alege:

Descopera Calaria

Viata activa ne imbunatateste starea de spirit si sanatatea, reduce stresul si anxietatea si ne ajuta sa avem mai multa energie. Pentru copii, inseamna mai putina tehnologie si mai multa activitate fizica.

Suficiente motive sa descoperim ce inseamna calaria.

Descopera Calaria” este o drumetie calare de 1 ora, cu insotitor la sol.

Mai multe detalii gasesti aici.

Invata: initiere in echitatie

(in manej si in afara acestuia)

Drumul de la incepator la calaret avansat este lung, dar este presarat de multe momente de victorii personale si de extraordinara comunicare cu caii.

Initierea in calarie presupune sa inveti cum sa harnasezi calul (mai simplu spus, cum sa il scoti din grajd, cum sa il cureti si cum sa ii pui saua), cum sa iti pastrezi echilibrul, cum sa tii mainile/ picioarele/ umerii, cum sa controlezi calul, cum sa faci miscari stanga – dreapta, cum sa mersi la pas si la trap, cum sa iesi afara din manej si multe altele.

Iti propunem pachete de o zi sau de cate 2 zile cu ore de echitatie incluse. Mai multe detalii despre pachetele de initiere in echitatie gasesti aici si aici.

Exploreaza: excursii calare

Pachetele de initiere sunt primii pasi catre aventuri calare de neuitat. Care este urmatoarea etapa? Ai putea incerca drumetiile cu ghid calare (pentru calareti cu experienta) prin padurile muntilor Leaota. Savuram linistea padurii, ne intalnim cu cerbi, ciute si vulpi. Ne umplem plamanii de aer curat, uitam de griji si ne bucuram de experienta. Afla detalii pe acest link.

Daca esti calaret experimentat, drumetiile calare sunt cu atat mai frumoase cu cat sunt mai lungi. Placerea de a descoperi si redescoperi “portiunile” de galop, lungile carari unde doar trap se poate face, traversarea satelor, padurilor, oprirea langa cursuri de apa pentru odihna cailor si a calaretilor, povestile “colegilor” de drumetie spuse langa botul calului sunt de nepretuit.

Excursiile calare se adreseaza exclusiv celor care urmeaza Programul de Formare in Calarie al Federatiei Romane de Turism Ecvestru (FRTE) care detin Jurnalul de Calarie si care au parcurs deja primul ciclu de formare si au primit certificarea de “Calaret de Aur”. Detalii despre acest program gasesti aici.

Call Now Button