Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Initiere si excursii calare

Home

Initiere si excursii calare

La Potcoava ai de unde alege cand vine vorba de programe de calarie

Avem 3 tipuri de programe dedicate din care poti alege:

Descopera Calaria

Programul este dedicat celor care nu au calarit niciodata, care nu vor sa ia inca lectii de calarie insa care vor sa se plimbe un pic pe drum sau prin padure ca sa vada cum e.

Lucrurile se desfasoara in felul urmator: punem un cal la dispozitie cu un membru al echipei noastre care sa mearga permanent pe langa cal si care sa il duca pe acesta de lesa. Noul calaret este ajutat sa se urce pe cal si scos la plimbare in imprejurimile de la Potcoava.

Timp recomandat pentru o sedinta de “Descopera Calaria”: 1 ora. Mai multe detalii gasesti aici.

Invata: initiere in echitatie

(in manej si in afara acestuia)

La Potcoava facem initiere in echitatie si ne adresam celor aflati la inceput de drum in ale echitatiei si nu profesionistilor (cel putin cu acest tip de program).

Ce facem diferit fata de alte centre de echitatie: daca ai invatat calarie in Bucuresti (de exemplu) cel mai probabil ai facut toate lectiile in manej. Ei bine la noi vei avea ocazia sa inveti si in manej si in afara acestuia. Datorita reliefului de care ne bucuram in zona Runcu avem ocazia sa te invatam cum sa stai pe cal si la deal si la vale, cum sa treci un parau, cum sa gestionezi un cal in afara manejului – lucru care este complet nou daca pana acum ai incercat numai in manej.

Te asteptam la Potcoava pentru o experienta complet noua de initiere in echitatie! Vei descoperi astfel nu numai ca echitatia este un sport extraordinar de frumos ci vei invata si cum sa comunici cu calul in mai multe imprejurari.

Iti propunem pachete de o zi, un weekend sau pachete in timpul saptamanii. Mai multe detalii despre pachetele de initiere in echitatie gasesti aici, aici si aici.

Exploreaza: excursii calare

Dupa initierea in calarie te-ai “calificat” la “intermediari” si poti face excursii calare. Deja stii sa te urci pe cal, sa il pornesti si sa il opresti, sa iti tii echilibrul pe el si sa il faci sa mearga in directia dorita de tine. Poti merge la pas sau la trap asa ca este timpul pentru pasul urmator: sa testezi cele invatate intr-o excursie calare.

Excursiile pot fi de 1 sau de weekend si depind de gradul de dificultate dorit de calaret. Gasesti aici si aici detalii legate de excursiile pe care le organizam.

Call Now Button