Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Invata: Weekend initiere in calarie

Home Experiente calare – tarife

Invata: Weekend initiere in calarie

La Potcoava facem initiere in echitatie si ne adresam celor aflati la inceput de drum in ale echitatiei si nu profesionistilor (cel putin cu acest tip de program).

Initierea in calarie presupune sa inveti cum sa harnasezi calul (mai simplu spus, cum sa il scoti din grajd, cum sa il cureti si cum sa ii pui saua), cum sa iti pastrezi echilibrul, cum sa tii mainile/ picioarele/ umerii, cum sa controlezi calul, cum sa faci miscari stanga – dreapta, cum sa mersi la pas si la trap, cum sa iesi afara din manej si multe altele. In cadrul lectiilor de initiere te invatam lucruri de baza iar de aici incolo fiecare persoana invata in mod diferit.

Programele de initiere pe care le facem sunt de mai multe feluri: avem pachete de 1 zi, pachete de weekend si pachete mai lungi (acestea se realizeaza la cerere). Ceea ce depinde este cu ce ramai la finalul acestor lectii.

Weekend de initiere in calarie

Tarif: 990 Lei / persoana in camera dubla/ pachet

Iti plac caii? Hai sa inveti sa calaresti alaturi de caii nostri. La Potcoava tea asteapta 13 cai din rasa Haflinger, cai de munte recunoscuti pentru blandetea lor, pentru a descifra impreuna cu ei tainele calariei.

Pachetul “Initiere in calarie” include 2 ore de calarie / zi. Jumatate din acest timp va fi petrecut in manej si jumatate in afara manejului.

Ce vei invata: sa fii in siguranta in preajma cailor, care este pozitia corecta pe cal, sa pornesti si – mai ales – sa opresti calul, sa conduci calul pe un traseu stabilit.

Pachetul include:

  • 1 cal dedicat pentru 2 ore / zi de lucru efectiv in doua zile diferite (cunoastere harnasament, incalecare, timp calare, descalecare)
  • Instructor calificat
  • 2 nopti de cazare (in camera dubla)
  • toate mesele: se incepe cu cina din ziua de vineri si se incheie cu masa de pranz de duminica
  • acces la SPA (jacuzzi, sauna si salina)

Disponibilitate: pachetul este disponibil in intervalul vineri – duminica cu rezervare prealabila. Cu acest pachet ne adresam exclusiv celor aflati la inceput de drum in arta echitatiei.

Pachetul nu este disponibil pe perioada vacantelor scolare.

Call Now Button