Voucher valoric cadou

Home

Voucher valoric cadou

Ofera-le celor dragi un cadou inedit: un voucher valoric cadou pe care sa il poata folosi pentru orice servicii doresc (ore de echitatie, cazare, mese) la noi la Potcoava.

La Potcoava facem initiere in echitatie si ne adresam celor aflati la inceput de drum in ale echitatiei.

Pe langa asta, avem o unitate de cazare cu 13 camere confortabile (8 dintre acestea fiind camere family si putand acomoda 2 adulti si 2 copii) si un restaurant ce serveste un meniu al zilei proaspat, sanatos si din care ai ce alege atat pentru vegetarieni cat si pentru cei care mananca de toate.

Astfel, daca ai un prieten sau caruia crezi ca i-ar face placere sa petreaca timp in natura sau sa invete sa calareasca, avem o propunere inedita pentru tine: achizitioneaza voucherul valoric de 500 ron si ofera-l cadou cu o ocazie speciala (la aniversari, de Craciun, de Valentine’s Day, de 1 sau 8 martie, de Paste, de 1 Iunie, de Sf. Maria, etc).

Voucherul va putea fi folosit pentru a plati diferite servicii la centrul nostru de echitatie, la pensiune sau in restaurantul nostru.

Tarif: 500 lei

Valabilitate voucher: 12 luni din momentul emiterii (cu exceptia sarbatorilor legale), numai cu confirmare prealabila, in scris pe email contact@potcoava.ro, cu cel putin 7 zile inainte de sosire.

Detalii legate de achizitionarea voucherelor gasesti mai jos.

Cum poti achizitiona voucherul:

  • Trimite-ne un email pe adresa contact@potcoava.ro si spune-ne ca doresti sa achizitionezi voucherul si numele si prenumele persoanei care va primi cadoul tau.
  • Noi iti vom emite factura iar de indata ce confirmam plata cu tine vom emite voucherul si ti-l trimitem pe email.
  • Voucherul va include un cod unic format din cifre si litere pe care persoana care il va folosi trebuie sa ni-l comunice pe de o parte in momentul in care se programeaza pentru lectiile calare si pe de alta parte trebuie sa il arate personalului de la Receptie in ziua in care vine la lectiile calare.
  • Voucherul poate fi printat sau poate fi folosit in format electronic, important este ca persoana care il utilizeaza sa il aiba asupra sa in ziua cand ajunge la noi pentru lectiile calare
  • Voucherul poate fi folosit o singura data, numai cu rezervare ferm confirmata inainte de sosirea in locatie.

Nota: In cazul in care doresti sa achizitionezi mai multe vouchere (un voucher este valabil pentru o singura persoana) te rugam sa ne spui de la inceput.

Important: Voucherul poate fi folosit pentru plata serviciilor la tarifele comunicate la momentul rezervarii. Voucherul se poate utiliza numai in limita locurilor disponibile si cu programare scrisa pe email contact@potcoava.ro. Programarea trebuie facuta cu cel putin 7 zile inainte de ziua in care persoana respectiva doreste sa foloseasca voucherul si aceasta trebuie sa fie confirmata de catre una din persoanele autorizate din cadrul centrului de echitatie Potcoava Mountain Hideaway. In masura in care se doreste programarea pentru ziua de sambata voucherul este valabil numai daca este insotit de o rezervare de cazare cu mese in acel weekend. In momentul programarii trebuie sa ne spui codul unic de pe voucher.

Pentru rezervari si alte informatii te rugam sa ne contactezi pe email contact@potcoava.ro sau la telefon 0741 600 900.

Call Now Button