Voucher cadou: weekend initiere in calarie

Home

Voucher cadou: weekend initiere in calarie

Ofera-le celor dragi un cadou inedit: un voucher de weekend initiere in calarie.

La Potcoava facem initiere in echitatie si ne adresam celor aflati la inceput de drum in ale echitatiei.

Astfel, daca ai un prieten sau un membru al familiei (adult) caruia crezi ca i-ar face placere sa invete sa calareasca, avem o propunere inedita pentru tine: achizitioneaza voucherul de weekend de initiere calarie si ofera-l cadou cu o ocazie speciala (la aniversari, de Craciun, de Valentine’s Day, de 1 sau 8 martie, de Paste, de 1 Iunie, de Sf. Maria, etc).

Un voucher de weekend de initiere in calarie este valabil pentru  2 persoane si include:

  • 2 nopti cazare in camera dubla
  • pensiune completa
  • cate 2 ore de calarie in 2 zile diferite pentru fiecare din cele 2 persoane. Orele de calarie includ: cunoastere harnasament, incalecare, timp calare, descalecare; jumatate din timp este petrecut in manej si jumatate in afara manejului
  • antrenor calificat pentru a tine lectii de echitatie

Tarif: 2840 lei/2 persoane/pachet de weekend

Optional: Jurnalul de calarie – program formare in echitatie initiat de FRTE – Federatia Romana de Tursim Ecvestru (se achita suplimentar 150 de lei/jurnal).

Valabilitate voucher: 6 luni din momentul emiterii (cu exceptia sarbatorilor legale), numai cu confirmare prealabila, in scris pe email contact@potcoava.ro, cu cel putin 7 zile inainte de sosire

Detalii legate de achizitionarea voucherelor gasesti mai jos.

Cum poti achizitiona voucherul:

  • Trimite-ne un email pe adresa contact@potcoava.ro si spune-ne ca doresti sa achizitionezi voucherul si numele si prenumele persoanei care va primi cadoul tau.
  • Noi iti vom emite factura iar de indata ce confirmam plata cu tine vom emite voucherul si ti-l trimitem pe email.
  • Voucherul va include un cod unic format din cifre si litere pe care persoana care il va folosi trebuie sa ni-l comunice pe de o parte in momentul in care se programeaza pentru lectiile calare si pe de alta parte trebuie sa il arate personalului de la Receptie in ziua in care vine la lectiile calare.
  • Voucherul poate fi printat sau poate fi folosit in format electronic, important este ca persoana care il utilizeaza sa il aiba asupra sa in ziua cand ajunge la noi pentru lectiile calare
  • Voucherul poate fi folosit o singura data, numai cu rezervare ferm confirmata inainte de sosirea in locatie.

Nota: In cazul in care doresti sa achizitionezi mai multe vouchere te rugam sa ne spui de la inceput.

Important: Voucherul se poate utiliza numai in limita locurilor disponibile si cu programare scrisa pe email contact@potcoava.ro. Programarea trebuie facuta cu cel putin 7 zile inainte de ziua in care persoana respectiva doreste sa foloseasca voucherul si aceasta trebuie sa fie confirmata de catre una din persoanele autorizate din cadrul centrului de echitatie Potcoava Mountain Hideaway.

Pentru rezervari si alte informatii te rugam sa ne contactezi pe email contact@potcoava.ro sau la telefon 0741 600 900.

Call Now Button