Voucher cadou: personalizat la cererea ta

Home

Voucher cadou: personalizat la cererea ta

Personalizeaza un voucher cadou si ofera-l celor dragi pentru a se bucura de o vacanta in mijlocul naturii.

La Potcoava facem initiere in calarie si ne adresam celor aflati la inceput de drum in ale echitatiei.

Pe langa asta, avem o unitate de cazare cu 13 camere confortabile (8 dintre acestea fiind camere family si putand acomoda 2 adulti si 2 copii) si un restaurant ce serveste un meniu al zilei proaspat, sanatos si din care ai ce alege atat pentru vegetarieni cat si pentru cei care mananca de toate.

Astfel, daca ai un prieten caruia crezi ca i-ar face placere sa petreaca timp in natura sau sa invete sa calareasca, gandeste-te la un cadou personalizat.

Noi iti stam la dispozitie cu toate servicile noastre si putem personaliza un voucher conform cu dorinta ta.

Poti pune in el lectii de echitatie sau plimbari calare, nopti de cazare sau mese. Sau, daca nu stii exact ce sa pui in el, poti alege varianta unui voucher valoric de o suma stabilita de tine.

Voucherul astfel personalizat il poti oferi cadou cu o ocazie speciala: la aniversari, de Craciun, de Valentine’s Day, de 1 sau 8 martie, de Paste, de 1 Iunie, de Sf. Maria, etc.

Voucherul va putea fi folosit pentru a plati diferite servicii la centrul nostru de echitatie, la pensiune sau in restaurantul nostru.

Tarif: tu stabilesti valoarea acestuia

Valabilitate voucher: 6 luni din momentul emiterii (cu exceptia sarbatorilor legale), numai cu confirmare prealabila, in scris pe email contact@potcoava.ro, cu cel putin 7 zile inainte de sosire

Detalii legate de achizitionarea voucherelor gasesti mai jos.

Cum poti achizitiona voucherul:

  • Trimite-ne un email pe adresa contact@potcoava.ro si spune-ne ca doresti sa achizitionezi voucherul si numele si prenumele persoanei care va primi cadoul tau.
  • Spune-ne ce vrei sa includa voucherul iar noi vom calcula tariful acestuia in functie de serviciile dorite de tine.
  • Dupa ce agream cele de mai sus iti vom emite factura iar de indata ce confirmam plata cu tine vom emite voucherul si ti-l trimitem pe email.
  • Voucherul va include un cod unic format din cifre si litere pe care persoana care il va folosi trebuie sa ni-l comunice in momentul in care ia legatura cu noi pentru a confirma perioada exacta in care doreste sa beneficieze de serviciile inscrise pe acesta.
  • Voucherul poate fi printat sau poate fi folosit in format electronic, important este ca persoana care il utilizeaza sa il aiba asupra sa in ziua cand ajunge la noi pentru lectiile calare
  • Voucherul poate fi folosit o singura data, numai cu rezervare ferm confirmata de noi inainte de sosirea in locatie.

Nota: In cazul in care doresti sa achizitionezi mai multe vouchere (un voucher este valabil pentru o singura persoana) te rugam sa ne spui de la inceput.

Important: Voucherul poate fi folosit pentru plata serviciilor la tarifele comunicate la momentul rezervarii. Voucherul se poate utiliza numai in limita locurilor disponibile si cu programare scrisa pe email contact@potcoava.ro. Programarea trebuie facuta cu cel putin 7 zile inainte de ziua in care persoana respectiva doreste sa foloseasca voucherul si aceasta trebuie sa fie confirmata de catre una din persoanele autorizate din cadrul centrului de echitatie Potcoava Mountain Hideaway in limita locurilor disponibile. În măsura în care se dorește programarea pentru ziua de sâmbătă voucherul este valabil numai dacă este însoțit de o rezervare de cazare cu mese în acel weekend. In momentul programarii trebuie sa ne spui codul unic de pe voucher.

Pentru rezervari si alte informatii te rugam sa ne contactezi pe email contact@potcoava.ro sau la telefon 0741 600 900.

Call Now Button