Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Voluntar la Potcoava

Home

Voluntar la Potcoava

”Care este cel mai curajos lucru pe care l-ai spus vreodata?”a intrebat baiatul.
“Am nevoie de ajutor”, a raspuns calul. “A cere ajutor inseamna ca vrei sa mergi mai departe”.

Calutii de la Potcoava te provoaca sa ii incaleci si sa iti demonstrezi tie cat esti de curajos. Si pentru ca tot a inceput vacanta mare, te invitam sa practici o serie de activitati cu, despre, pe si pe langa cai, cu multe beneficii pentru viitorul tau. Ce castigi din asta? Cursuri teoretice si practice de calarie, acreditate de Federatia Romana de Turism Ecvestru, adica baza pentru o posibila viitoare meserie.

Voluntar la Potcoava

In perioada 1 iulie – 15 septembrie 2021 Centrul de Echitatie Potcoava organizeaza sesiuni de voluntariat pentru elevii de liceu, cu varsta de cel putin 16 ani, din zonele Targoviste, Pucioasa, Fieni.

Esti interesat? Foarte bine, pentru că vei petrece cel putin o saptamana alaturi de personal calificat in desfasurarea activitatilor de recreere prin calarie: hranirea si curatarea cailor si a grajdurilor, harnasarea, insotirea in cadrul lectiilor in manej sau a plimbarilor la mana pentru clientii centrului de echitatie, curatarea si ingrijirea echipamentului folosit. In total cam 10.000 de pasi pe zi, in intervalul 09.00 – 18.00.

Oferim o baza solida de informatii pentru o meserie in domeniul echitatiei, fie ca vorbim despre sport, fie ca vorbim despre monitori si instructori acreditati la nivel international, interactiune directa si sincera cu caii, o masa calda la pranz si cursuri de echitatie. Te incadram in “Programul de pregatire in calarie” al Federatiei Romane de Turism Ecvestru care iti da cunostinte generale despre cai si echitatie, practica ecvestra la sol si practica ecvestra calare, adica 7 ore/saptamana din care 4 ore calare.

Ca sa te califici in cursa pentru preselectie avem nevoie sa te cunoastem.

Vrem sa ne spui cateva lucruri bune despre tine si sa inchei cu cateva planuri pentru viitorul apropiat. Si pentru că vrem sa vedem si ce spun ceilalti despre tine, avem nevoie de o scrisoare de recomandare din partea unui profesor cu care sa putem lua legatura. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj.

Perioada de inscriere a inceput, iar mai jos gasesti formularul de inscriere pe care te rugam sa il completezi. Voluntarii trecuti de prima selectie vor avea parte de un interviu final, la Centrul de Echitatie Potcoava. Vei fi sunat(a) daca te-ai calificat.

Atentie! Locurile sunt limitate pentru 8 voluntari!

Nota:

Esti profesor si doresti sa recomanzi un voluntar pentru programul Voluntar la Potcoava?

Scrie-ne pe email contact@potcoava.ro urmatoarele informatii:

  • Numele & Prenumele elevului
  • Mesajul de recomandare
  • Datele tale (Nume si prenume, nr telefon)
Call Now Button