Simulare sistem rezervari

Home

Simulare sistem rezervari

Drag oaspete,

Venim in intampinarea ta cu cativa pasi simpli de urmat pentru a face o rezervare in sistemul nostru de rezervari.

Ceea ce trebuie sa stii este faptul ca pastram formatul pachetelor de vacanta asa cum te-ai obisnuit, asa ca in sistemul de rezervari vei recunoaste usor “Pachetul Standard Descopera” si “Pachetul Standard Initiere in Echitatie”, dar si pachetele tematice precum “Vacanta de vara(pentru copii si parinti)”, urmand ca aceasta sectiune sa fie completata cu pachete noi pentru sezoanele urmatoare pe masura ce acestea apar.

Te rugam sa urmaresti exemplul de rezervare din videoclipul acesta si sa citesti si notele ce urmeaza. Mai jos lasam cateva capturi de ecran ca sa iti faci o idee despre cum arata sistemul de rezervari.

In exemplul filmat am cautat un pachet de vacanta de 3 nopti in perioada 18 – 21 august si am dorit 1 camera dubla Family pentru 2 adulti si 1 copil de 8 ani.

Iata cum poti face si tu asta:

1. Odata ce ai adaugat perioada calatoriei si ai apasat butonul “Done” sistemul iti returneaza disponibilitatile in timp real in ceea ce priveste camerele si tipurile de pachete disponibile in perioada data.

2. In exemplul de fata am ales Pachet standard Descopera, o camera Family, dand click pe butonul “Rezerva”, moment in care a aparut campul de completat pentru adaugarea Copilului in rezervare. Am selectat “1” dand click pe “+” in dreptul campului numit “Copil” si am ales varsta copilului: 8 ani. Am dat click apoi pe butonul portocaliu din josul ecranului “Confirmati rezervarea” pentru a merge mai departe.

3.In pasul urmator poti alege Servicii Extra pe care sa le adaugi in rezervare:

  • Drumetie calare cu insotitor la sol sau ghid calare,
  • Lectie de echitatie,
  • Pachet de initiere in echitatie 2 ore,
  • Jurnalul de Calarie,
  • Pachet produse traditionale.
  • Dupa ce ai ales o optiune sau nu ai ales niciuna, vei vedea in josul pagina rezumatul pentru “Rezervarea mea” in care apar toate serviciile selectate pana atunci. Apoi dai click pe butonul portocaliu din josul ecranului “Urmatorul pas”.

4. In acest pas completezi datele de contact (nume, email, tara, telefon), lasi un mesaj la “Observatii” daca doresti, bifezi “Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de rezervare” si, daca doresti sa achiti cu un card de vacanta sau prin transfer bancar poti bifa una din aceste optiuni. Apesi din nou butonul portocaliu cu “Urmatorul pas” iar rezervarea ta va fi procesata.

5. Vei primi in mod automat din sistem un email de confirmare. In scurt timp iti vom trimite si un email cu factura proforma pe care o vei putea plati fie prin link de plata, fie prin transfer bancar. Rezervarea va fi garantata si confirmata in momentul in care o vei achita.

Speram ca aceste informatii ti-au fost de folos iar in cazul in care te putem ajuta cu o informatie suplimentara te rugam sa ne scrii pe contact@potcoava.ro sau sa ne dai un telefon pe 0741 600 900.

Call Now Button