Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Invata: Initiere in calarie (pachet in timpul saptamanii)

Home

Invata: Initiere in calarie (pachet in timpul saptamanii)

Sunt multe motive pentru care sa incerci calaria. Printre favoritele noastre se numara:

  • Exercitiul fizic – viata activa ne imbunatateste starea de spirit si sanatatea, reduce stresul si anxietatea si ne ajuta sa avem mai multa energie. Pentru copii, inseamna mai putina tehnologie si mai multa activitate fizica.
  • Starea de bine – Calaretii sunt mai veseli, mai relaxati, mai fericiti. Activitatile ecvestre ajuta la cresterea nivelului serotoninei din sange si astfel ne simtitm mai bine, mai impliniti.
  • Noi provocari – este lung drumul de la incepator la calaret avansat, dar este presarat de multe momente de victorii personale si de extraordinara comunicare cu caii.
  • Incantarea si senzatia de libertate pe care le simti in saua calului si zambetul cu care ramai pe buze multa vreme dupa ce ai condus calul inapoi in grajd.

Initierea in calarie presupune sa inveti cum sa harnasezi calul (mai simplu spus, cum sa il scoti din grajd, cum sa il cureti si cum sa ii pui saua), cum sa iti pastrezi echilibrul, cum sa tii mainile/ picioarele/ umerii, cum sa controlezi calul, cum sa faci miscari stanga – dreapta, cum sa mersi la pas si la trap, cum sa iesi afara din manej si multe altele.

Pachet de initiere in calarie

Tarif: 890 Lei / persoana  in camera dubla/ pachet (cazare in timpul saptamanii)

Hai sa inveti sa calaresti alaturi de caii nostri blonzi, blanzi si educati!

Pachetul “Initiere in calarie” include 2 ore de calarie / zi. Jumatate din acest timp va fi petrecut in manej si jumatate in afara manejului.

Ce vei invata: sa fii in siguranta in preajma cailor, care este pozitia corecta pe cal, sa pornesti si – mai ales – sa opresti calul, sa conduci calul pe un traseu stabilit.

Pachetul include:

  • 1 cal dedicat pentru 2 ore/zi in doua zile diferite (cunoastere harnasament, incalecare, timp calare, descalecare)
  • Instructor calificat
  • 2 nopti de cazare (in camera dubla)
  • toate mesele: se incepe cu cina din prima zi si se incheie cu pranzul din ultima zi

Supliment cazare in camera single: 240 de lei

Pentru acest pachet poti alege cele doua nopti de cazare in zilele dorite de tine, in intervalul duminica-vineri (checkout-ul trebuie facut cel tarziu vineri).

Disponibilitate: pachetul este disponibil in intervalul duminica – vineri cu rezervare prealabila. Cu acest pachet ne adresam exclusiv celor aflati la inceput de drum in arta echitatiei.

Pachetul nu este disponibil pe perioada vacantelor scolare.

Call Now Button