Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Invata: Initiere in calarie (pachet in timpul saptamanii)

Home

Invata: Initiere in calarie (pachet in timpul saptamanii)

La Potcoava facem initiere in echitatie si ne adresam celor aflati la inceput de drum in ale echitatiei si nu profesionistilor (cel putin cu acest tip de program).

Initierea in calarie presupune sa inveti cum sa harnasezi calul (mai simplu spus, cum sa il scoti din grajd, cum sa il cureti si cum sa ii pui saua), cum sa iti pastrezi echilibrul, cum sa tii mainile/ picioarele/ umerii, cum sa controlezi calul, cum sa faci miscari stanga – dreapta, cum sa mersi la pas si la trap, cum sa iesi afara din manej si multe altele. In cadrul lectiilor de initiere te invatam lucruri de baza iar de aici incolo fiecare persoana invata in mod diferit.

Programele de initiere pe care le facem sunt de mai multe feluri: avem pachete de 1 zi, pachete de weekend si pachete mai lungi (acestea se realizeaza la cerere). Ceea ce depinde este cu ce ramai la finalul acestor lectii.

Pachet de initiere in calarie

Tarif: 890 Lei / persoana  in camera dubla/ pachet (cazare in timpul saptamanii)

Iti plac caii? Hai sa inveti sa calaresti alaturi de caii nostri. La Potcoava tea asteapta 13 cai din rasa Haflinger, cai de munte recunoscuti pentru blandetea lor, pentru a descifra impreuna cu ei tainele calariei.

Pachetul “Initiere in calarie” include 2 ore de calarie / zi. Jumatate din acest timp va fi petrecut in manej si jumatate in afara manejului.

Ce vei invata: sa fii in siguranta in preajma cailor, care este pozitia corecta pe cal, sa pornesti si – mai ales – sa opresti calul, sa conduci calul pe un traseu stabilit.

Pachetul include:

  • 1 cal dedicat pentru 2 ore / zi de lucru efectiv in doua zile diferite (cunoastere harnasament, incalecare, timp calare, descalecare)
  • Instructor calificat
  • 2 nopti de cazare (in camera dubla)
  • toate mesele: se incepe cu cina din prima zi si se incheie cu pranzul din ultima zi
  • acces la SPA (jacuzzi, sauna si salina)

Pentru acest pachet poti alege cele doua nopti de cazare in zilele dorite de tine, in intervalul luni-vineri (checkout-ul trebuie facut cel tarziu vineri).

Disponibilitate: pachetul este disponibil in intervalul luni – vineri cu rezervare prealabila. Cu acest pachet ne adresam exclusiv celor aflati la inceput de drum in arta echitatiei.

Pachetul nu este disponibil pe perioada vacantelor scolare.

Call Now Button