Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Facilitati

Home

Facilitati

Camere

La Potcoava gasesti 13 camere duble cu baie proprie si cu mobilier de lemn masiv, realizat manual de Bogdan, mai degraba artist decat mester tamplar. Ne mandrim cu faptul ca tot mobilierul din pensiune a fost realizat manual de Bogdan Tipu. Vei vedea peste tot semnatura lui, „handmade by Bogdan”. 8 dintre cele 13 camere sunt camere family ce includ un pat dublu si un pat suprapus – camerele family pot acomoda cel mult 2 adulti + 2 copii.

Spatii comune si bar

Spatiul de cazare este completat de receptie si o zona de zi cu canapele confortabile, un bar dichisit cu vinuri si alte licori si o biblioteca incapatoare. Aici te poti relaxa citind o carte din biblioteca noastra – avem multe carti despre cai si calarie dar si carti de marketing, business si chiar si beletristica. Cartile noastre sunt in limba romana si in limba engleza asa ca suntem pregatiti daca vii cu un prieten de alta nationalitate!

Tot aici in zona de zi te poti bucura de un film sau o emisiune TV. Pentru ca ne place linistea si relaxarea am ales ca singurul lor din pensiune in sa punem un televizor sa fie zona aceasta de zi pentru a putea fi la dispozitia tuturor. Asadar te rugam sa il folosesti responsabil si sa iei in calcul si ceilalti oaspeti pe care ii gasesti in pensiune.

In serile de iarna atmosfera de poveste este completata de șemineul unicat, realizat manual de ceramistul Attila Kolozsi. Tot el a realizat si cuptorul din curtea pensiunii, locul magic in care pregatim regulat sesiuni de outdoor cooking.

Restaurant, terasa, sala de training, loc de joaca si SPA

Parterul pensiunii este una din cele mai interesante si complexe zone pe care ti le punem la dispozitie.
Aici gasesti trei zone principale: mini SPA-ul, restaurantul cu terasa si foisor, sala de training si locul de joaca pentru copii.

Restaurant si sala training

Restaurantul te asteapta cu bucate alese, pregatite din ingrediente naturale selectate de la micii producatori locali. In fiecare zi pregatim cu grija un “meniu al zilei” despre care te vom informa imediat ce ajungi la noi. In cazul in care doresti sa savurezi altceva decat avem in meniul dintr-o anumita zi te rugam sa ne spui si, daca avem ingredientele necesare iti vom pregati cu drag felul de mancare solicitat.

Spatiul restaurantului fiind destul de mare, am amenajat in partea din spate o mica sala de training pe care o punem la dispozitia grupurilor organizate care au nevoie de acest spatiu pentru diferite intalniri formale, workshopuri sau alte activitati indoor. Sala este potrivita pentru 18 – 30 de persoane (in aranjament U shape/teatru) si este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sonorizare, acces wifi si se poate separa complet de restaurant printr-un perete delimitator.

Terasa si foisor

Terasa noastra este locul in care incepe relaxarea: ai acces la ea atat din restaurant, cat si din sala de training si totodata din curte. De aici se vad muntii in toata splendoarea lor si tot de aici poti observa de la departare farmecul naturii. Seara de aici ai cea mai buna priveliste catre stele.

Terasa aflata chiar langa cladirea pensiunii se continua putin mai jos cu o zona speciala acoperita in care am amenajat si un cuptor de lut (din lut de-al nostru de aici de la Runcu – un lut rosu cum mesterul nostru ceramist nu a mai vazut). Zona aceasta este preferata tuturor celor care ne trec pragul: aici facem sesiuni de outdoor cooking si organizam evenimente private.

Activitati si loc de joaca pentru copii

Spatiul exterior pe care ti-l punem la dispozitie este foarte generos: pornind de la terasa am amenajat un mic spatiu de joaca pentru copii care include o casuta din povesti, leagane, tobogan si un mic panou de catarare.

Mai punem la dispozitie si airsoft si tiroliana (cu furnizor extern), iar seara o putem incheia in jurul unui foc de tabara.

Ca si activitati indoor propunerile noastre sunt: petrecerea timpului in micul nostru centru SPA (jacuzzi, sauna, masaj, salina), un living generos cu semineu si biblioteca, masa ping pong, boardgames.

Toate acestea sunt activitati contra cost pe care le punem la dispozitie atat grupurilor cat si persoanelor care vin individual la noi.

Zona de SPA si relaxare

Zona de SPA dispune de sauna, jacuzzi, si salina – disponibile pentru oaspetii nostri. In plus, punem la dispozitie sesiuni de masaj in salina. Acestea sunt disponibile numai cu programare prealabila; daca vrei sa te bucuri de un masaj te rog sa ne spui macar cu o zi inainte de a ajunge la noi pentru a ne putea asigura ca avem loc disponibil.

Si daca tot spunem ca avem spatiu tare generos bineinteles ca mare parte din curte este dedicata cailor si activitatilor cu cai. Manejul se afla chiar in fata pensiunii. Langa el este amenajat round pen-ul iar de partea cealalta a lui este teritoriul dedicat cailor in totalitate: zona cu grajduri si locul in care caii nostri blonzi se bucura de soare si de verdeata in fiecare zi. Sa mai spunem ca de aici ne bucuram in fiecare seara de niste apusuri de soare de poveste?

Te asteptam!

Call Now Button