Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Invata: Initiere in calarie - program 2 ore

Home Experiente calare – tarife

Invata: Initiere in calarie – program 2 ore

La Potcoava facem initiere in echitatie si ne adresam celor aflati la inceput de drum in ale echitatiei si nu profesionistilor (cel putin cu acest tip de program).

Initierea in calarie presupune sa inveti cum sa harnasezi calul (mai simplu spus, cum sa il scoti din grajd, cum sa il cureti si cum sa ii pui saua), cum sa iti pastrezi echilibrul, cum sa tii mainile/ picioarele/ umerii, cum sa controlezi calul, cum sa faci miscari stanga – dreapta, cum sa mersi la pas si la trap, cum sa iesi afara din manej si multe altele. In cadrul lectiilor de initiere te invatam lucruri de baza iar de aici incolo fiecare persoana invata in mod diferit.

Programele de initiere pe care le facem sunt de mai multe feluri: avem pachete de 1 zi (includ 2 ore de echitatie/zi), pachete de weekend si pachete mai lungi (acestea se realizeaza la cerere). Ceea ce depinde este cu ce ramai la finalul acestor lectii.

Initiere in calarie - program 2 ore

Tarif: 255 Lei / persoana / pachet

Programul presupune 2 ore de calarie dintre care jumatate din timp este petrecut in manej si jumatate in afara manejului.
In acest interval vei invata sa stai drept pe cal, sa fii in siguranta si sa faci miscari simple (stanga – dreapta, sa mergi la deal si la vale).

Tariful include:

  • 1 cal pentru 2 ore de lucru efectiv (cunoastere harnasament, incalecare, timp calare, descalecare)
  • antrenor calificat pentru a tine lectii
  • pranz (servire tip bufet)

Disponibilitate: programul este disponibil in orice zi a saptamanii cu rezervare prealabila. 

Call Now Button