Invata: Initiere in calarie - program 2 ore

Home Experiente calare – tarife

Invata: Initiere in calarie – program 2 ore

Sunt multe motive pentru care sa incerci calaria. Printre favoritele noastre se numara:

  • Exercitiul fizic – viata activa ne imbunatateste starea de spirit si sanatatea, reduce stresul si anxietatea si ne ajuta sa avem mai multa energie. Pentru copii, inseamna mai putina tehnologie si mai multa activitate fizica.
  • Starea de bine – Calaretii sunt mai veseli, mai relaxati, mai fericiti. Activitatile ecvestre ajuta la cresterea nivelului serotoninei din sange si astfel ne simtitm mai bine, mai impliniti.
  • Noi provocari – este lung drumul de la incepator la calaret avansat, dar este presarat de multe momente de victorii personale si de extraordinara comunicare cu caii.
  • Incantarea si senzatia de libertate pe care le simti in saua calului si zambetul cu care ramai pe buze multa vreme dupa ce ai condus calul inapoi in grajd.

Initierea in calarie presupune sa inveti cum sa harnasezi calul (mai simplu spus, cum sa il scoti din grajd, cum sa il cureti si cum sa ii pui saua), cum sa iti pastrezi echilibrul, cum sa tii mainile/ picioarele/ umerii, cum sa controlezi calul, cum sa faci miscari stanga – dreapta, cum sa mergi la pas si la trap, cum sa iesi afara din manej si multe altele.

Initiere in calarie - program 2 ore

Tarif: 425 Lei / persoana / pachet

Acest pachet de calarie dureaza 2 h, iar jumatate din timp este petrecut in manej si jumatate in afara manejului.

In acest interval vei invata sa stai drept pe cal, sa fii in siguranta si sa faci miscari simple (stanga – dreapta, sa mergi la deal si la vale).

Tariful include:

  • 1 cal pentru 2 ore de lucru (cunoastere harnasament, incalecare, timp calare, descalecare)
  • antrenor calificat pentru a tine lectii
  • pranz (servire tip bufet)

Disponibilitate: programul este disponibil in orice zi a saptamanii cu rezervare prealabila obligatorie la telefon 0741 600 900.

Nota: programul este potrivit atat pentru adulti, cat si pentru copiii care au implinit 7 ani.

Call Now Button