Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Exploreaza: excursie de weekend

Home Experiente calare – tarife

Exploreaza: excursie de weekend

Exploreaza: excursie de weekend

Experientele in saua calului sunt magice! Iar daca esti calaret experimentat, drumetiile calare sunt cu atat mai frumoase cu cat iti dau ocazia sa descoperi cat mai multe zone salbatice, neumblate de piciorul omului.

Placerea de a descoperi si redescoperi “portiunile” de galop, lungile carari de trap, traversarea satelor si padurilor, oprirea langa cursuri de apa pentru odihna cailor si a calaretilor, povestile “colegilor” de drumetie spuse “la botul calului” sunt de nepretuit.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care va invitam la un weekend cu multe ore in saua calului.

Excursie de weekend

Tarif: la cerere, pentru grupuri de calareti avansati (minimum 3 – maximum 6 persoane)

Te asteptam vineri la Potcoava, la cina. Impreuna facem planul pentru a doua zi.

Daca ajungi mai devreme,faci cunostinta cu caii si instructorii nostri.

A doua zi (sambata) plecam dupa micul dejun intr-o plimbare calare de minimum 6, maximum 9 ore, in functie de traseul ales. Ne intoarcem la pensiune la timp pentru cina, iar in restul serii te poti relaxa la SPA.
Duminica: mic dejun urmat de cateva ore de relaxare si masa de pranz. Daca ti-a placut si mai vrei, putem include inca o excursie de 3 ore dupa micul dejun.

Pachetul include:

  • 1 cal dedicat pentru perioada excursiei/excursiilor
  • Ghid calare din echipa Potcoava
  • 2 nopti de cazare la pensiune (in camera dubla)
  • mesele: incepand cu cina din ziua de vineri, pana duminica la pranz (inclusiv)
  • acces la spa (sauna, jacuzzi, camera salina)

Note:

1. Excursia de weekend se adreseaza calaretilor cu experienta: drumetiile se stabilesc de comun acord cu instructorii in functie de nivelul dovedit de experienta a calaretului/calaretilor si starea vremii. Instructorii Potcoava pot propune alte activitati de echitatie mai potrivite nivelului tau de experienta daca inca nu controlezi autonom directia calului, nu stii inca pasul de trap sau galop, nu poti inca sa opresti si sa pornesti calul fara interventia instructorilor. Dorinta noastra este sa fii tot timpul in siguranta.

Daca nu ai mai calarit la noi, este de preferat sa vii mai devreme vineri, pentru a face cunostinta cu caii si de asemenea instructorii nostri sa aiba ocazia sa evalueze in manej experienta pe care o ai.

Daca sunteti un grup mai mare de prieteni interesati de excursie, trebuie sa stiti ca ritmul va fi dat de cel mai putin experimentat din grup, pentru a nu pune in pericol pe nimeni.

2. La cerere oferim acest tip de pachet si in timpul saptamanii

Disponibilitate: pachetul este disponibil in intervalul vineri – duminica cu rezervare prealabila. 

Call Now Button