Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Evenimente private: nunta, botez, aniversare

Home

Evenimente private: nunta, botez, aniversare

Momentele petrecute alaturi de cei dragi sunt mereu speciale. Pentru a fi memorabile, insa, punem la dispozitie intreg spatiul de la Potcoava: pensiunea cu 13 camere duble (dintre care 8 sunt camere family), zona de zi aflata langa Receptie, restaurantul si sala de training, centrul SPA, precum si terasa si foisorul aflate in curte.

Venim in intampinarea ta cu tot ce ai nevoie pentru organizarea de aniversari, botezuri, nunti si alte petreceri tematice pentru un numar restrans de persoane (30-60 de persoane).

Din 2019 punem la dispozitia oaspetilor, pentru petreceri private, un cort cu capacitate de 100-150 de persoane.

Colaboram cu alte pensiuni din apropiere pentru a-i caza in conditii de confort pe toti invitatii tai. Pentru acestia, de asemenea, putem asigura la cerere transfer de la petrecere la locurile de cazare in noaptea nuntii.

De ce sa alegi Potcoava Mountain Hideaway pentru evenimentul tau?

  • loc neconventional pentru petreceri
  • exista posibilitatea organizarii evenimentului atat outdoor cat si indoor
  • meniuri personalizate de la traditionale (reinterpretare moderna a mancarurilor romanesti) pana la meniu Masterchef; 
  • aranjamente si decoratiuni care sa reflecte personalitatea dvs si tema aleasa
  • sedinta foto cu cai – la care pot sa participe toti invitatii
  • furnizori diversi verificati in zeci de evenimente, de la DJ, fotografi, tort si candy bar, la coafura si machiaj pentru doamne, respectiv barbier pentru domni
  • cazare confortabila in inima muntilor

Spatiul pe care il avem este destul de generos: am amenajat o zona speciala pentru organizarea de evenimente – restaurantul impreuna cu sala de training aflate la parterul pensiunii alcatuiesc impreuna o sala foarte incapatoare, o terasa exterioara si un foisor acoperit. Din 2019 vom pune la dispozitia oaspetilor pentru petreceri un cort cu capacitate de 100-150 de persoane.

Capacitatea pensiunii este de 13 camere duble ce pot fi utilizate si in regim single, dispunem de restaurant, un mic centru SPA (jacuzzi, sauna, salina) si de numeroase activitati.

Principalele activitati pe care vi le punem la dispozitie sunt cele legate de calarie (lectii de echitatie, plimbari si excursii calare), iar in completarea acestora mentionam: airsoft, tiroliana. Pentru cei care doresc sa vina alaturi de familie si copii avem un spatiu de joaca special amenajat pentru acestia.

Pentru oferta completa de servicii, activitati, programare vizita proprietate si disponibilitate in timp real te rugam sa ne contactezi pe email contact@potcoava.ro sau la telefon 0741 600 900.

Te asteptam cu drag!

Call Now Button