Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Evenimente corporate

Home

Evenimente Corporate

Indiferent daca intalnirea echipei tale vizeaza stabilirea obiectivele de vanzari pentru anul in curs sau este un training pentru a imbunatati coeziunea echipei de management, echipa Potcoava te va ajuta sa iti atingi obiectivele intalnirii.

Oferta include cazare, pensiune completa, un event manager dedicat pe perioada sejurului, mancare sanatoasa si cazare confortabila in inima muntilor, spatiu de intalnire potrivit pentru 30 de persoane si activitati diverse, pentru o experienta de neuitat.

Iti propunem 2 pachete de teambuilding cu cai pentru echipe care iubesc provocarile, orizonturile deschise si, evident, caii, care vor sa-si antreneze abilitati noi, care vor sa invete alinierea limbajului verbal cu cel non-verbal.

Beneficiile pachetelor de teambuilding cu cai

Descoperim cu pasi mici cum facem echipa cu un partener nou, pe care acum il cunoastem pentru prima data, care comunica diferit de noi si care are acces la alte informatii decat noi. Experimentam colaborarea in echipa restransa om – cal si colaborarea in echipa larga, oameni – cai. Urmarim reactia cailor la mesajele pe care le transmitem verbal vs cele transmise prin limbaj nonverbal. Stabilim o relatie de incredere cu caii, astfel incat sa sa decida ca suntem lideri demni de urmat pe perioada exercitiilor.

Horsemanship package – 2 ore   Riding package – 2 ore
Notiuni introductive in lumea cailor:   Sesiune de echitatie in manej, urmata de drumetie calare in padure
Ne apropiem de cal, ne prezentam, punem harnasamentul, conducem calul in manej si apoi iesim cu el in tandem la o scurta plimbare in padure padure. Pe toata perioada veti fi insotiti de personal calificat care va explica in detaliu diverse notiuni importante in relatia cal – calaret. Sesiunea va incepe cu 30 de minute pentru pregatirea calului, apoi in manej vom invata primii pasi in echitatie: reguli de siguranta, pozitia calare, controlul vitezei si controlul directiei. In padure vom experimenta cele invatate in manej plus elemente specifice calariei in padure.
Numar maxim de participanti: 10 persoane/sesiune   Numar maxim de participanti: 10 persoane/sesiune
Nu este nevoie de experienta de echitatie. Nu este nevoie de experienta de echitatie.
Tarif standard:   disponibil la cerere   Tarif standard:   disponibil la cerere

Vrei un program mai diversificat, care sa completeze intalnirea din sala de conferinte si cea din manej?

Iata care sunt activitatile din care poti alege:

  • Degustare de vin – o experienta de echipa unica
  • Atelier de olarit – puteti crea la roata olarului vase de lut care sa ramana amintire a intalnirii voastre
  • Atelier de airsoft – o activitate dinamica, care aprinde spiritul competitional si ajuta la relaxare dupa o intalnire serioasa
  • Foc de tabara – loc de debrief cu o tuica fiarta si platouri traditionale
  • Access la mini-spa (sauna, jacuzzi, camera salina) – pentru relaxare totala

Vrei ceva si mai provocator pentru echipa ta? Ai un program de leadership in derulare si vrei sa incluzi un modul de educatie experientiala, unic, ca sa accelerezi atingerea obiectivelor?

Atunci HorseTouch este ceea ce cauti!

HorseTouch – program de leadership asistat de cai, care ofera (prin tehnici mai putin conventionale) acces la o metoda de adresare a provocarilor reale de business. Mai multe informatii pe www.horsetouch.ro

Intalnirile de afaceri realizate departe de birou sunt mereu binevenite. Nu numai ca vei avea astfel timp sa te ocupi mai bine de respectiva intalnire sau de evenimentul in cauza, ci vei fi si mai inspirat de mediul care te inconjoara. In plus, partenerii de afaceri sau angajatii companiei tale se vor bucura de liniste si relaxare, un motiv in plus pentru a alege locatia noastra pentru evenimentele importante ale companiei.

La noi se pot organiza urmatoarele tipuri de evenimente:

Teambuilding

Training/Workshop

Board Meeting

Lansari de produse

Management retreat

Petreceri ale companiei

Programe de tip incentive

Educație asistata de cai

Iti oferim o sala de training potrivita pentru 30 de persoane (in aranjament “U”-shape/teatru), dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sonorizare, acces WiFi. Sala de training se afla in prelungirea restaurantului si se poate separa complet de acesta printr-un perete delimitator. In cazul in care se doreste, sala de training se poate mari cuprinzand intreg restaurantul. Sala o punem la dispozitia grupurilor organizate care au nevoie de acest spatiu pentru diferite intalniri formale, workshopuri sau alte activitati indoor.

Pentru intalnirile mai putin formale, pot fi folosite cu succes spatiile comune, zona de living, terasa sau foisorul.

Capacitatea pensiunii este de 13 camere duble twin (2 paturi cu saltea de 90x200cm) care pot fi utilizate si in regim single (pat cu saltea de 180×200 cm), dispunem de restaurant unde pregatim mancaruri sanatoase si foarte, foarte gustoase, un mic centru SPA (jacuzzi, sauna, salina).

Pentru oferta completa de servicii, activitati, programare vizita proprietate si disponibilitate in timp real te rugam sa ne contactezi pe email contact@potcoava.ro sau la telefon 0741 600 900.

Te asteptam cu drag!

Call Now Button