Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Evenimente corporate

Home

Evenimente Corporate

De ce sa alegi Potcoava Mountain Hideaway pentru evenimentul tau?

  • loc neconventional pentru activitatile de team building
  • activitati diverse: drumetii calare, treasure hunting, workshop de olarit
  • activitati asistate de cai (detalii mai jos)
  • foc de tabara si degustari de vin
  • mancare sanatoasa si gustoasa
  • cazare confortabila in inima muntilor

Modulele de activitati asistate de cai sunt de 2 tipuri:

  • Horsemanship 101 – un program de initiere in echitatie, care presupune cunoasterea calului, harnasamentului, modului de comunicare cu caii, pregatire cal pentru incalecare, lectie in manej, drumetie calare, intoarcere in grajd, deharnasare. Acest modul se desfasoara pe o durata de 3-4 h si nu este necesara experienta anterioara in echitatie.
  • HorseTouch – program de leadership asistat de cai, care ofera (prin tehnici mai putin conventionale) acces la o metoda de adresare a provocarilor reale de business. Mai multe informatii pe www.horsetouch.ro

Intalnirile de afaceri realizate departe de birou sunt mereu binevenite. Nu numai ca vei avea astfel timp sa te ocupi mai bine de respectiva intalnire sau de evenimentul in cauza, ci vei fi si mai motivat de mediul care te inconjoara. In plus, partenerii de afaceri sau angajatii companiei tale se vor bucura de liniste si relaxare, un motiv in plus pentru a alege locatia noastra pentru evenimentele importante ale companiei.

La noi se pot organiza urmatoarele tipuri de evenimente:

Teambuilding

Training/Workshop

Board Meeting

Lansari de produse

Management retreat

Petreceri ale companiei

Programe de tip incentive

Educație asistată de cai

Spatiul pe care il avem este destul de generos: am amenajat o zona speciala pentru organizarea de evenimente – o sala de training aflata la parterul pensiunii, o terasa exterioara si un foisor acoperit.

Sala de training este potrivita pentru 30 de persoane (in aranjament “U”-shape/teatru) si este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sonorizare, acces WiFi. Sala de training se afla in prelungirea restaurantului si se poate separa complet de acesta printr-un perete delimitator. In cazul in care se doreste, sala de training se poate mari cuprinzand intreg restaurantul. Sala o punem la dispozitia grupurilor organizate care au nevoie de acest spatiu pentru diferite intalniri formale, workshopuri sau alte activitati indoor.

Capacitatea pensiunii este de 13 camere duble ce pot fi utilizate si in regim single, dispunem de restaurant cu meniu prestabilit, un mic centru SPA (jacuzzi, sauna, salina) si de numeroase activitati.

Principalele activitati pe care vi le punem la dispozitie sunt cele legate de calarie (lectii de echitatie, plimbari si excursii calare, educatie asistata de cai si ateliere de horsemanship), iar in completarea acestora mentionam: airsoft, tiroliana. Pentru cei care doresc sa vina alaturi de familie si copii avem un spatiu de joaca special amenajat pentru acestia.

Pentru oferta completa de servicii, activitati, programare vizita proprietate si disponibilitate in timp real te rugam sa ne contactezi pe email contact@potcoava.ro sau la telefon 0741 600 900.

Te asteptam cu drag!

Call Now Button