Contact

Home

Contact

Contact

Vrei sa te relaxezi in mijlocul naturii, departe de zgomotul orasului? Sa strabati in saua calului paduri si carari de munte?

La Runcu, vei descoperi un peisaj de poveste si te vei bucura de roadele muncii unei echipe de mesteri populari. De la constructia propriu-zisa pana la detaliile amenajarii interioare, toate sunt facute cu dichis si cu dorinta de a te reconecta cu natura si cu spatiul magic traditional romanesc.

De ce „mountain hideaway”? Pentru ca noi credem ca este spatiul perfect pentru “a te ascunde” de viteza, tehnologie, termene limita si alte astfel de „bucurii” ale vietii cotidiene. Suntem pe coama unui deal, la 3 km de cea mai apropiata casa, inconjurati de paduri si cu o priveliste de poveste asupra muntilor Leaota.

Despre noi

SC Pensiunea Potcoava SRL
Registrul Comertului: J15/119/2011 CUI: RO28060142
Sediu social: Str. Culcer Mihai Strambeanu nr.122, sat Pitaru, judet Dambovita, Romania
Adresa de corespondenta (adresa centrului de echitatie): Punct Palanga Chiciura, sat Runcu, comuna Runcu, Judet Dambovita, Romania

Certificat de clasificare nr. 29060/23.11.2015

Suntem aici oricand:

+4 0741.600.900

Email:

contact@potcoava.ro

Unde ne gasesti:

Ne gasesti in nordul judetului Dambovita, la poalele muntilor Leaota, in Satul Runcu, la o distanta de 37 km fata de Targoviste, 40 km fata de Sinaia, 87 km fata de Ploiesti, 85 km fata de Brasov, 120 km fata de Bucuresti si tot 120 km fata de Pitesti.

Adresa exacta: Punct Palanga Chiciura, sat Runcu, comuna Runcu, judet Dambovita.

Cauta pe Waze sau pe Google Maps: “Centrul de echitatie Potcoava” sau “Potcoava Mountain Hideaway” si vei ajunge unde trebuie.

Call Now Button