Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Tabara de antreprenoriat - Organizator Ken Academy

Home

Tabara de antreprenoriat – Organizator Ken Academy

Tabara de antreprenoriat – Organizator Ken Academy

Cand? 23 – 28 iunie 2019

Organizator: Ken Academy in colaborare cu Potcoava

KEN Academy este o organizatie non-profit, un program complex de educatie financiara si antreprenoriala pentru copiii cu varste intre 7 si 13 ani, dezvoltat de Asociatia KEN Institute.

Noutatea adusa de Academia KEN o reprezinta componenta aplicata a programului – vizitarea unor companii – menita sa ajute copiii in intelegerea notiunilor de business, dar si a procesului de productie. De asemenea, cu aceste ocazii, micii antreprenori au ocazia de a obtine informatii avizate de la manageri, lideri de opinie, oameni de succes.

Prin intermediul programului KEN, copiii isi construiesc propriile afaceri in cadrul unor evenimente de marketare (inclusiv de vanzare); astfel, ei intra in contact direct cu piata, ajung sa cunoasca personal clientii si invata sa lucreze in echipa.

Tabara de antreprenoriat 23 - 28 iunie 2019

Cui se adreseaza: tabara “Kids Business Camp – editia 7” se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani. 

Prezentare pe scurt:

KIDS Business Camp este o tabără de o săptămână, bogată în activități inedite, jucăușe, în natură.
Prin distracție și provocări se dezvoltă spiritul de echipă al celor mici și încrederea în capacitatea lor de a da aripi viselor lor și a le transforma în proiecte antreprenoriale.
Aerul curat, frumusețea naturii, voia bună, mâncarea sănătoasă ne sunt prieteni în această tabără de educație antreprenorială prin aventură.

Tinerii noștri antreprenori se vor urca la bordul navei KEN Academy și vor meșteri cu drag, timp de 6 zile, la afacerea mult visata.

Anul acesta facem drumeții călăre, vom explora dealurile din zonă pe căluți aduși din Sudul Tirolului. Aventura este însoțită de creșterea responsabilității-copiii vor fi direct implicați în îngrijirea căluților-igienă, periaj, hrănit.

În urma acestor activități, micii antreprenori vor primi resursele necesare cu ajutorul cărora își vor dezvolta propria afacere.

Detalii despre tabara gasesti aici. 

Pentru rezervari te rugam sa ii contactezi direct pe cei de la Ken Academy:

Email: luizaapostu@kenacademy.org, carmeniorgulescu@kenacademy.org

Telefon:  0 723 600 341, 0 742 225 406

Call Now Button