Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Politica de rezervare

Home

Politica de rezervare

Politica de rezervare

Politica de rezervare, anulare, check in si check out

Sejururile la Potcoava sunt de minimum 2 nopti cazare si pensiune completa.

Pentru confirmarea și securizarea rezervării, este necesar sa achiti un avans de 50% din valoarea pachetului in cel mult 48 ore de la confirmarea disponibilitatii si primirea proformei de avans. Diferența de 50% din valoarea pachetului se poate achita impreuna cu orice alt serviciu sau produs neacoperit de pachet la finalul sejurului la Potcoava.

In caz de anulare cu mai mult de 7 zile lucratoare inainte de check-in, avansul este rambursat 100%. In caz de anulare cu mai putin de 7 zile lucratoare inainte de check-in, avansul este nerambursabil.
Exceptie fac pachetele de servicii speciale de tip Craciun, An Nou etc, anuntate pe site la sectiunea Oferte/pachete tematice, care au conditii speciale de anulare aplicabile, mentionate in descrierea pachetelor.

Nu se fac rambursari ale avansului in caz de no-show sau checkout inainte de data anuntata initial a sejurului. Daca intentionati sa ajungeti la Potcoava dupa prima noapte a sejurului TREBUIE sa ne anuntati cu 7 zile calendaristice inainte de inceputul rezervarii pentru a evita anularea acesteia sau nerambursarea avansului.

Modificarea datelor de rezervare (data check in sau check out) se va face in limita camerelor disponibile. Si in acest caz se aplica termenul de 7 zile calendaristice pana la data de inceput a sejurului. Daca modificarea datelor este posibila, dar solicitarea de modificare se transmite in mai putin de 7 zile calendaristice, avansul platit initial nu va fi rambursat, iar solicitarea dvs va fi considerata o noua solicitare de rezervare, careia i se vor aplica termenii descrisi la inceputul acestei politici (plata avans etc).

Pentru rezervare, te rugam sa ne trimiti:

Nume, prenume
Numar de persoane
Varstele copiilor (daca e cazul)
Repartizarea in camere (in cazul grupurilor)
Ora aproximativa la care ajungi
Datele de facturare: date firma sau nume, prenume, CNP, adresa, telefon, email.

La Potcoava găsiți 13 camere duble cu baie proprie + 4 camere duble in clădirea noua, restaurant, bar, zona de zi, sala de întâlniri si SPA, dimensionate potrivit capacității de cazare.
Toate camerele noastre sunt identice ca dimensiuni. Din cele 13 camere, 8 sunt family rooms si au un pat matrimonial de 180 X 200 cm si un pat supraetajat potrivit pentru 2 copii.

Va rugam sa precizati in solicitarea de rezervare tipul de camera dorit. Alocarea se va face in ordinea solicitarilor, pe principiul primul primul venit, primul servit.

Pentru rezervari, te rugam sa ne scrii pe contact@potcoava.ro
Pentru alte informatii ne poti suna la telefon 0741 600 900.

Check in-ul se face zilnic incepand cu ora 15.
Check out-ul se face zilnic pana la ora 11.

Pentru early check in sau late check out, va rugam sa ne contactati cu cel putin 24 de h inainte. In masura in care este posibil va vom oferi posibilitatea de a prelua camera mai devreme sau de a elibera mai tarziu, fara costuri suplimentare.

Pentru a evita posibile confuzii, te informam ca acceptam rezervari doar in scris, pe email. In urma solicitarii, vei primi o confirmare scrisa si mai multe detalii despre plata, drum, mese. Iti multumim pentru intelegere.

Important:

  • La cerere si fără costuri extra, putem pregăti meniu pentru oaspeții cu restricții alimentare.
  • Te rugam sa ne anunți in prealabil daca aveți intolerante alimentare, mai ales la produse lactate.
  • Oaspeții nu au acces la bucătărie, mesele sunt servite în restaurant
  • Accesul cu alimente si băuturi din afara nu este permis.
  • Nu este permis accesul cu animale de companie.
  • Pentru siguranța ta, accesul in grajduri se face doar împreună cu un membru din echipa Potcoava

Prin solicitarea de rezervare va asumati responsabilitatea de a respecta regulile de comportament pe proprietatea Potcoava, asa cum sunt ele descrise in comunicarile prin email primite cu ocazia rezervarii si in aceasta politica.

Datele societatii noastre

SC Pensiunea Potcoava SRL
Registrul Comertului: J15/119/2011
Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO28060142
Sediu social: Str. Culcer Mihai Strambeanu nr.122, sat Pitaru, judet Dambovita
Adresa de corespondenta (adresa centrului de echitatie): Punct Palanga Chiciura, sat Runcu, comuna Runcu, Judet Dambovita

Certificat de clasificare nr. 29060/23.11.2015

Modalitati de plata: numerar, card sau vouchere (tichete) de vacanta.

Avansul se poate achita prin virament sau tichete de vacanta.

Call Now Button