Rezervari: +4 0741 600 900 | contact@potcoava.ro | Rezerva acum!

Evenimente corporate

Home

Evenimente corporate

Intalnirile de afaceri realizate departe de birou sunt mereu binevenite. Nu numai ca vei avea astfel timp sa te ocupi mai bine de respectiva intalnire sau de evenimentul in cauza, ci vei fi si mai motivat de mediul care te inconjoara. In plus, partenerii de afaceri sau angajatii companiei tale se vor bucura de liniste si relaxare, un motiv in plus pentru a alege locatia noastra pentru evenimentele importante ale companiei.

Spatiul pe care il avem este destul de generos: am amenajat o zona speciala pentru organizarea de evenimente – o sala de training aflata la parterul pensiunii, o terasa exterioara si un foisor acoperit.

Sala de training este potrivita pentru 18-30 de persoane (in aranjament “U”-shape/teatru) si este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sonorizare, acces WiFi. Sala de training se afla in prelungirea restaurantului si se poate separa complet de acesta printr-un perete delimitator. In cazul in care se doreste, sala de training se poate mari cuprinzand intreg restaurantul. Sala o punem la dispozitia grupurilor organizate care au nevoie de acest spatiu pentru diferite intalniri formale, workshopuri sau alte activitati indoor.

La noi se pot organiza urmatoarele tipuri de evenimente:

Teambuilding

Training/Workshop

Board Meeting

Lansari de produse

Management retreat

Petreceri ale companiei

Programe de tip incentive

Educație asistată de cai

Reamintim faptul ca pentru organizarea de evenimente capacitatea pensiunii este de 13 camere duble ce pot fi utilizate si in regim single, dispunem de restaurant cu meniu prestabilit, un mic centru SPA (jacuzzi, sauna, masaj, salina) si de numeroase activitati.

Principalele activitati pe care vi le punem la dispozitie sunt cele legate de calarie (lectii de echitatie, plimbari si excursii calare, precum si educatie asistata de cai), iar in completarea acestora mentionam: biciclete, tir cu arcul, airsoft, tiroliana. Pentru cei care doresc sa vina alaturi de familie si copii avem un spatiu de joaca special amenajat pentru acestia.